Heester Sensors & Instruments

Heester Sensors & Instruments is een jong bedrijf dat staat voor hoge kwaliteit, service en een persoonlijke benadering. Met onze diensten en producten bieden wij oplossingen voor het meten van mechanische grootheden als kracht, torsie, verplaatsing, rek en vele anderen. Meer dan 30 jaar ervaring in de wereld van rekstroken, sensoren, meetsystemen en data acquisitie staat u ter beschikking.

Eigenaar Leo Heester heeft als sales engineer bij Peekel Instruments gedurende 30 jaar zich gespecialiseerd in meet technische oplossingen voor de luchtvaartindustrie, automobielindustrie, machinefabrikanten, productie bedrijven, research afdelingen, universiteiten en vele anderen.

Heester Sensors & Instruments is de sales representative voor Burster precisie meettechniek binnen Nederland en België. Tevens zijn wij gespecialiseerd in rekstrook meettechniek en geven advies, plaatsen rekstrookjes, voeren de metingen uit en geven daarbij een passende rapportage.

Heester Sensors & Instruments ondersteunt de vele honderden oud Peekel Instruments klanten bij de service en het onderhoud van de vele door Peekel Instruments geproduceerde en geleverde sensoren en meetapparatuur.