Burster präzisionsmesstechnik gmbh

Burster is een middelgrote onderneming gevestigd in de Duitse deelstaat Baden-Württemberg. Precisie, kwaliteit en veelzijdigheid zijn de normen die Burster al meer dan vijftig jaar hebben gevormd tot een van de belangrijkste leveranciers van precisie-instrumenten, sensoren en systemen voor sensorsignaalverwerking en procesbewaking.

Op het terrein van meer dan 5000 m² past Burster de hoogste kwaliteitsnormen toe bij de productie van componenten en systemen in overeenstemming met EN ISO 9001.

Met een steeds grotere vraag om naleving van de strengste kwaliteitseisen heeft Burster in eigen huis een geaccrediteerde DAkkS kalibratielaboratorium D-K-15141-01-00 (geaccrediteerd sinds 1980) Hierbij wordt gebruik gemaakt van traceerbare en continu gecontroleerde kalibratienormen om de klant maximaal vertrouwen te geven dat aan deze kwaliteitseisen wordt voldaan.

Burster is de leverancier voor meer dan 7500 klanten in heel Duitsland en de rest van de wereld voor meetoplossingen van individuele sensoren tot systeemoplossingen, waarbij de meeste klanten zijn gevestigd in machinebouw en -techniek, automatisering, de auto-industrie en haar leveranciers, elektrische en elektronische engineering en de chemische industrie.

Burster is ook aanwezig in tal van andere sectoren en toekomstige of nichemarkten zoals medische engineering en biotechnologie.

Burster produceert en levert sensoren voor het meten van belasting, koppel, verplaatsing, druk, drukverschil en rotatiehoek, digitale indicatoren, versterkermodules, proces interfaces voor alle sensoren, kalibratie en testapparatuur, ohmmeters, stroom- en spanningsbronnen, Pt-100 simulatoren, precisie en kalibratie weerstanden, alsmede het unieke DIGIFORCE® systeem een universele processor voor bewaking van productie processen.


Burster website


Bezoek de Burster website en ervaar wat deze fabrikant en leverancier van sensoren en meetinstrumenten te bieden heeft